KONTINGENTSATSER

Juniormedlemskab (-19 år): 150,- kr.

Ungdomsmedlemsskab (+19 år): 550,- kr.

Seniormedlemsskab (+26 år): 950,- kr.

KØB MEDLEMSKAB HER Hentet fra sportsfiskeren.dk

MEDLEMSFORDELE

FISKEVAND

Som medlem af Fynske Lystfiskere har du adgang til fiskeri i Odense Å og Brænde Å her på Fyn. I Jylland kan du fiske i Hoven Å og Omme Å.
Gennem vores medlemskab af Odense Å Sammenslutningen, har du adgang til kilometervis af spændende fiskevand i Odense Å, Stavis Å og Lindved Å.
Vores medlemskab af Fiskeringen giver dig ligeledes mulighed for at booke adgang til noget af det bedste fiskevand i Danmark og Sydsverige.

AKTIVITETER OG UNDERVISNING

Du kan komme med på alle vores klubture, som vi altid arrangerer billigere end naboen. I de seneste år er turene blandt andet gået til Øland i Sverige efter havørred, Bjerkreimselven i Norge og Skjern Å i Danmark efter laks, Lyø og Avernakø efter havørred, vores åer efter bækørred og stalling.

Derudover er der to gange årligt fluekasteundervisning med certificeret instruktør, fluebindingskurser, kystfisker- og åfiskerkurser.

NYE FISKEOPLEVELSER SAMMEN MED ANDRE

Det vigtigste er selvfølgelig at dele alle disse med en masse andre ligesindede i alle aldre. Der er altid en fiskemakker klar på en tur!

GÆSTEKORT

To gange om året kan du tage en ven gratis med på fisketur i Fynske Lystfiskeres egne vande (Samfiskaftaler er ikke inkl.)
Rækker de to gæstekort ikke til dit behov, kan yderligere gæstekort købes til en favorabel pris.

GOD SAMVITTIGHED OG FLERE FISK TIL ALLE

Som medlem af Fynske Lystfiskere, bliver du også medlem af Vandpleje Fyn og Danmarks Sportfiskerforbund. Det er vores aktive og politiske organer, der sørger for at forbedre forholdene for fisk og lystfiskere over hele landet. Sammen står vi stærkest i kampen for et bedre fiskeri for alle!

Fynske Lystfiskere er gået over til indmeldelse gennem Danmarks Sportsfiskerforbund, det betyder at du nu kan købe et medlemskab direkte her på siden. Bliv medlem Nu!

Når du har købt et medlemskab på fiskekort.dk bliver du oprettet i DSF’s system og kort derefter modtager du alt hvad du behøver for at kunne printe dit medlemskort. I mellemtiden kan du benytte din kvittering fra fiskekort.dk som midlertidigt medlemsbevis.