KLUBAFTENER

I sommerhalvåret fisker vi, men om vinteren mødes vi hver torsdag, fra 19.30 til 21.30, i klubhuset “Høllet”.
Sæsonen i høllet strækker sig fra slutningen september til det sene forår.
Her beskæftiger vi os med bl.a. fluebinding, fremstilling af woblere, blink og spinnere. 
Det er også i klubhuset at de nyeste “lystfiskerhistorier” flyver rundt, eller gamle bliver pudset af. Uanset om du er til praktisk forberedelse af sæsonen, eller bare en hyggelig sludder, så kig forbi! 

KLUBTURE

Vi tager jævnligt på klubture til såvel egne vande som til ‘fremmede’ vande. Flere af vore ture er tilbagevendende begivenheder, bl.a. den årlige tur til Bjerkreimselven i Norge. Husk! Du kan altid se det opdaterede øverst her på siden. 

ARRANGEMENTER

Vi laver også arrangementer for vores medlemmer, ligesom vi deltager i offentlige arrangementer. Det kan være alt fra foredrag til kasteundervisning. I den forbindelse trækker klubben på sit brede netværk i lystfiskerverdenen.

HAR DU PRØVET EN HAVKAJAK?

En ny dille er over os, fiskeri fra havkajak. Fynske Lystfiskere har derfor valgt at indkøbe markedets bedste havkajakker som klubbens medlemmer kan låne. Er du ikke medlem af Fynske Lystfiskere, har du alligevel mulighed for at låne en havkajak til en billig pris. Alt hvad du behøver er at kontakte klubben.
Fynske Lystfiskere råder over 4 stk. Heritage kajakker udstyret til fiskeri og med svømmeveste.

TIRSDAGSHOLDET

Nogle af vore ældre medlemmer, der har forladt arbejdsmarkedet, har sammen med andre der har tid og lyst om tirsdagen, samlet sig i det vi kalder for ‘Tirsdagsholdet’.
Vejret og vinden bestemmer hvor turen går til, enten Storebælt, Lillebælt eller Nord- og Sydfyn.
Tanken med vores Tirsdagshold er selvfølgelig at fange fisk, men lige så vigtigt er det sociale samvær og kammeratskab.
Vel ankommen til fiskepladsen rigger vi til, og fordeler os langs kysten og fisker.
Til frokost samles vi så igen, spiser vores medbragte mad og snakker om, hvad vi har observeret af fisk. Har vi haft hug, eller hvorfor har vi ikke mærket eller set noget?
Det er ikke hver gang vi har fisk med hjem, men vi har altid haft en dejlig dag. Det er altid godt vejr om tirsdagen, hvilket vi også har undret os over.

Har du tid og lyst til at deltage, så kontakt Arne på tlf. 22 81 20 64.

 

Så meld dig ind, og få adgang til en masse fiskevand og et aktivt klubliv.